WordPress Tutorial | Visual Composer element "Knop" (Button) vanaf versie 4.5

Sinds versie 4.5 van Visual Composer is er een nieuw element voor het maken van knoppen (de opvallende buttons waarmee je kunt linken naar bijvoorbeeld een offerteformulier, contactformulier, sollicitatieformulier, enzovoort).

Mogelijk heb je in je website al knoppen geplaatst. Als je die nu zou willen aanpassen, zie je bovenin het bewerkvenstertje de mededeling "You are using outdated element, it is deprecated since version 4.5".

Waar dat op neerkomt is dat je al eerder geplaatste knoppen nog wel kunt aanpassen, maar dat je geen nieuwe knoppen meer kunt aanmaken op basis van hetzelfde element.

Je kunt nog steeds knoppen aanmaken, maar daarvoor moet je de nieuwere versie van het element "Knop" gebruiken.

Dit nieuwe element moet per website even geactiveerd worden. Mocht je geen element "Knop" meer kunnen kiezen, dan is dat bij jou nog niet gebeurd.

Stuur dan even een mailtje naar helpdesk@webgenerator.nl, en dan maken we het direct in orde.