WordPress Tutorial | [PDF] Je WordPress-website meertalig beheren met de WPML-plugin

Voor het beheer van meertalige WordPress-websites voegt WebGenerator de plugin WordPress Multilingual toe, afgekort als WPML. In deze tutorial leggen we uit hoe je hiermee je website meertalig kunt onderhouden. Als je een meertalige website hebt, dan is dit een "must-read". Veel dingen in WordPress zijn makkelijk en intuïtief, maar meertalig website-beheer heeft altijd (niet alleen in WordPress) wat aandachtspunten. Met deze tutorial kom je beslagen ten ijs.

Deze handleiding is ook in iets verkorte vorm terug te vinden in onze blog:
Een WordPress website in meerdere talen met WPML

Hieronder de volledige tutorial in PDF-vorm: