WordPress Tutorial | [PDF] Formulieren in WordPress maken en bewerken met Gravity Forms

In elke WordPress-website die we bouwen nemen we standaard de plug-in Gravity Forms op. Hiermee kun je websiteformulieren maken, van eenvoudig contactformulier tot complexere formulieren. In deze tutorial leggen we de werking en het gebruik van deze plugin uit. Omdat het een lange tutorial is, kun je hem hieronder als PDF downloaden, zodat je hem ook makkelijk kunt uitprinten.