WordPress Tutorial | Onverwachte en ongewenste tekstopmaak in teksteditor bij gebruik van Chrome

Als je in de Chrome browser in de teksteditor in WordPress werkt, kan het soms gebeuren dat tekst onverwacht opmaak vertoont die je niet hebt toegepast. De tekst wordt bijvoorbeeld cursief, of kleiner, of de regelafstand is veranderd. Dit is een bug in Chrome die bij bepaalde acties in de editor ongewenste "spans" (opmaakelementen) in de HTML plaatst. Helaas heeft WebGenerator daar geen directe oplossing voor. In onderstaande PDF vind je een nadere uitleg en een paar "workarounds".