WordPress Tutorial | Google Analytics installeren op je website

Om statistieken van je site (bezoekersaantallen, hun gedrag, hun herkomst, etc.) te bekijken, kun je gebruik maken van het gratis Google Analytics. In deze tutorial leggen we uit hoe je Google Analytics installeert op je door WebGenerator gebouwde WordPress-website. Je kunt de tutorial als PDF downloaden en printen.

Andere vragen over Google Analytics
Google Analytics is een dusdanig uitgebreid programma dat we je niet kunnen helpen bij vragen over het verdere gebruik, interpretatie, enzovoorts. Gelukkig biedt Google zelf een zeer uitgebreide helpfunctie die je kunt bereiken op het volgende adres: https://support.google.com/analytics/?hl=nl