Handige tips voor ProMail-gebruikers

In onze blog schrijven we vaak over e-mail marketing. Hieronder vind je een verzameling links naar artikelen die je kunnen helpen bij je e-mail marketing inspanningen.

Wat is een goede onderwerpregel?

De onderwerpregel van je nieuwsbrief is een van de eerste dingen die ontvangers van je nieuwsbrief zien. Alle reden om daar enige aandacht aan te besteden. Hieronder enkele artikelen over dit onderwerp.

Wat is de beste dag en tijd om nieuwsbrief te versturen?

Een vraag die we vaak horen. We hebben er twee artikelen over geschreven:

Wetgeving en anti-spam policy

Niemand wil als spammer gezien worden. Maar wat zijn precies de regels? En hoe voorkom je dat je nieuwsbrief onbedoeld toch in spamfilters verstrikt raakt?

E-marketing rapportages

ProMail biedt je uitgebreide rapportages. Maar hoe interpreteer je die statistieken? Het kan daarbij handig zijn om te vergelijken met cijfers uit vergelijkbare branches:

Lezers betrokken en geïnteresseerd houden

Misschien wel de allergrootste uitdaging van e-mail marketing...

Meer hulp...

• Als je bent ingelogd in ProMail vind je daar een uitgebreide (Engelstalige) help-sectie via het linkje "Help" rechtsbovenin het scherm.
  • In onze Helpdesk vind je nog een aantal artikelen die ingaan op diverse veelgestelde vragen: klik hier voor de artikelen