Een eerdere nieuwsbrief opnieuw verzenden

Sinds maart 2015 is in ProMail de functie voor het opnieuw verzenden van een nieuwsbrief iets veranderd. Het is echter nog steeds mogelijk, en wel op de volgende manier:

• Ga naar tab Campaigns.
  • Ga onder Sent Campaigns Reports naar de eerder verzonden mail die je wilt resenden.
  • Ga er met je muis overheen.
  • Aan het eind van de regel verschijnen icoontjes.
  • Klik op het middelste icoontje (een plusje).
  • Daarmee maak je een nieuwe conceptmail ("Draft") op basis van een kopie van die eerder verzonden mail.

Deze draft kun je nu desgewenst verder bewerken en verzenden zoals gewend bent.

Ditzelfde principe werkt overigens ook op bestaande draft-mails.