Volgen

Voeg "helpdesk@webgenerator.nl" toe aan uw e-mail adresboek

Veel communicatie vanuit onze online helpdesk gebeurt per e-mail. Daarvoor wordt altijd het e-mail adres helpdesk@webgenerator.nl gebruikt.

Helaas kan het gebeuren dat e-mails vanuit onze helpdesk in uw spam-map terecht komen. Dat is natuurlijk vervelend als u op een antwoord op uw vraag zit te wachten.

Er is echter een eenvoudige oplossing: voeg het adres helpdesk@webgenerator.nl toe aan het adresboek van uw e-mail programma. De meeste e-mail programma's beschouwen adressen in hun eigen adresboek namelijk als "vertrouwd". U kunt dat zelf invoeren maar u kunt ook de bijlage onder dit bericht openen (gewoon aanklikken) en daarna opslaan. Dit "VCard"-bestandje kan met de meeste e-mail programma's worden geopend en bewaard.

Open hieronder het vCard-bestandje "WebGenerator-Helpdesk.vcf" en bewaar het vervolgens. Het adres is dan toegevoegd aan het adresboek van uw e-mail programma en zal niet meer als spam worden tegengehouden. Mocht dit niet lukken dan kunt u het adres helpdesk@webgenerator.nl natuurlijk ook gewoon handmatig in uw adresboek invoeren of toevoegen aan de lijst van 'Vertrouwde afzenders' in uw e-mail programma.

pijl-naar-bijlage.gif

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 5 van 5
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

  • Avatar
    Sjoerd de Vries (PKN-BOB)

    Goed bezig Chris. Support systeem ziet er goed uit. Jullie communicatie en website zijn top.

  • Avatar
    Chris

    Dank je Sjoerd, leuk om te horen!