Uitbreiding hosting capaciteit

Afhankelijk van uw hosting- en licentie-abonnement beschikt uw website over een bepaalde hostingcapaciteit. Deze wordt uitgedrukt in 2 variabelen:

1. Data-opslag: de hoeveelheid data die u naar uw website kunt uploaden.
    Bijvoorbeeld: als u een PDF-bestand van 1 Mb uploadt naar uw CMS neemt dat 1 Mb opslagruimte in beslag.

2. Data-verkeer: de hoeveel data die tussen uw website/CMS en bezoekers/gebruikers "heen en weer" gaat.
    Bijvoorbeeld: als u een PDF-bestand van 1 Mb uploadt naar uw CMS, is dat 1 Mb dataverkeer. Download een bezoeker van uw website dat PDF-bestand, dan is dat weer 1 Mb dataverkeer. Downloaden 5 bezoekers het bestand, dan is dat 5 Mb dataverkeer, enzovoorts.

In de meeste gevallen volstaat de standaardcapaciteit ruimschoots, maar indien nodig  kan die capaciteit tegen lage kosten worden uitgebreid. Hieronder ziet u daarvoor de maandelijkse kosten:

Extra capaciteit dataopslag

• 100 MB diskruimte: € 2,00 per maand
  • 500 MB diskruimte:  8,00 per maand
  • 1 GB diskruimte:  12,50 per maand

Extra capaciteit dataverkeer

• 1 GB extra dataverkeer: 2,00 per maand
  • 5 GB extra dataverkeer:  8,00 per maand
  • 10 GB extra dataverkeer:  12,50 per maand

Eigen webserver

Voor websites met zeer zware specificaties kan een aparte, eigen webserver (Virtual Private Server) worden ingericht. De eenmalige set-up kosten hiervoor bedragen € 360,00. Maandelijkse kosten starten bij € 99,00, afhankelijk van gewenste technische specificaties.