Waarom kan ik geen hyperlinks aanmaken?

Lijkt het maar niet te lukken om van een stukje tekst een hyperlink te maken? Dit kan gebeuren als het stukje tekst apart op een regel staat of bijvoorbeeld in een opsomming (bulletlijstje).

Wat gaat er mis?

Bij het selecteren van de tekst wordt "onder water" in de HTML de tekst net niet helemaal goed geselecteerd. Daardoor kan de hyperlinkfunctie zijn werk niet goed doen.

Hoe los ik het op?

Door de tekst heel precies te selecteren, als volgt:

• Zet uw cursor precies voor de eerste letter van de tekst waar u een link van wilt maken.
  • Hou de shift-toets van uw toetsenbord ingedrukt.
  • Beweeg de cursor met de pijltjestoets van uw toetsenbord tot precies achter de laatste letter van de tekst.
  • Maak nu op de bekende wijze een link van de geselecteerde tekst.

Dit euvel doet zich eigenlijk alleen voor als teksten op een aparte regel staan. Lukt het ondanks bovenstaande uitleg toch niet om een link aan te maken, dan is er waarschijnlijk wat anders aan de hand. Laat het ons dan even weten met een nieuwe support ticket.