Waarom kan ik geen formulierveldwaarden toevoegen?

Als u in een formulier een meerkeuzeveld opneemt (velden van het type RadioCheckDropdown of List), kunt u hieraan veldwaarden (keuzeopties) toevoegen en wijzigen. Dit doet u onderin het dialoogvenster door te klikken op het naar rechts wijzende blauwe pijltje (nieuwe optie toevoegen) of op het potloodje voor een bestaande optie (bestaande optie bewerken).

Afbeelding 1: Opties toevoegen of bewerken

Er dient dan een venstertje te verschijnen waar u de optie kunt aanpassen of invullen.

Afbeelding 2: Veldwaarde aanpassen of invullen

Hier kunnen de beveiligingsinstellingen van uw Internet Explorer browser echter parten spelen: door de standaard nogal hoge beveiliging wordt dit venster soms tegengehouden. Dit is eenvoudig op de volgende wijze op te lossen:

• Kies in de menubalk van Internet Explorer Extra > Internetopties
    (tip: als u geen optie Extra in de menubalk van Internet Explorer ziet staan, druk dan één keer de Alt-toets op uw toetsenbord in).
  • Kies in het volgende venster het tabje Beveiliging.
  • Verplaats het 'schuifregelaartje' naar de laagste stand Normaal.
  • Klik op OK om de aanpassing op te slaan.

Afbeelding 3: Beveiligingsniveau Internet Explorer aanpassen

U kunt nu zonder problemen opties bewerken en toevoegen in het formulier.